aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣε στάση αναμονής για δύο

Σε στάση αναμονής για δύο

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στον Εθνικό Άχνας βρίσκονται σε αναμονή των απαντήσεων του Βραζιλιάνου μέσου Αράμπαλ και του Βούλγαρου στόπερ Κρατσιούνοφ. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά του ότι τους έχει δοθεί χρονικό πλαίσιο για να απαντήσουν, δεν αναμένεται αυτό να γίνει σύντομα.

Το εμπάργκο στις μετεγγραφές πιέζει αρκετά την ομάδα της Άχνας για να τους κρατήσει αφού δεν μπορεί να αποκτήσει άλλους ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό στο Δασάκι κάνουν υπομονή, ελπίζοντας πως η απάντησή τους θα είναι θετική. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι και οι δύο ψάχνονται για κάτι καλύτερο, γι’ αυτό καθυστερούν. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Αράμπαλ και Κρατσιούνοφ ήταν από τους βασικούς ποδοσφαιριστές την περσινή χρονιά.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση βρίσκεται σε στάση αναμονής και για τους Κατσιαράβα, Κιπιάνι. Και οι δύο υπέγραψαν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, αλλά ψάχνουν ομάδα στο εξωτερικό. Την ίδια ώρα, σύντομα θα ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή. Στο Δασάκι φαίνεται ότι ευνοούν πρόσληψη Κύπριου προπονητή, με τον Κώστα Καϊάφα να αποτελεί μία εκ των επιλογών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ