aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣε δύσκολη αποστολή, αλλά με καλή ψυχολογία

Σε δύσκολη αποστολή, αλλά με καλή ψυχολογία

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός θα παραταχθεί αύριο στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, με καλή ψυχολογία και πίστη στην υλοποίηση του στόχου για βαθμολογικό κέρδος. Για την ενδεκάδα, όλα είναι ανοικτά για κάποιες θέσεις.

Υπάρχει ερωτηματικό για τη θέση του τερματοφύλακα ως προς το ποιον θα επιλέξει ο Βάλντας Ιβανάουσκας ανάμεσα στους Μπογκατίνοφ και Πρότσεκ (φωτό). Ο Σκοπιανός διεθνής δεν αγωνίστηκε στα τελευταία τρία παιχνίδια. Στα δύο ήταν τιμωρημένος και στο άλλο έμεινε στον πάγκο αφού ο προπονητής προτίμησε τον Πρότσεκ.

Ο τελευταίος, ο οποίος υπερασπίστηκε την εστία του Εθνικού στα τελευταία τρία παιχνίδια, ήταν θετικός. Εκτός πλάνων του Ιβανάουσκας για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι ο Αράμπαλ λόγω καρτών και οι Μπογκτάν, Ενέσκου λόγω τραυματισμού. Επιστρέφει ο Κρατσούνοφ που εξέτισε την ποινή του.

Ο αρχηγός της ομάδας της Άχνας, Χρίστος Πογιατζής, δήλωσε για την αυριανή αποστολή στη Λεμεσό: «Έχουμε μία δύσκολη αποστολή μπροστά μας. Σεβόμαστε τον Απόλλωνα που είναι μία μεγάλη ομάδα. Προερχόμαστε από νίκη και έχουμε καλή ψυχολογία. Έχουμε ανάγκη τους βαθμούς. Θα πάμε στο Τσίρειο για να κοιτάξουμε τον Απόλλωνα στα μάτια και να διεκδικήσουμε θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ