aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣε αγωνία για Κατσιαράβα και άλλους τρεις

Σε αγωνία για Κατσιαράβα και άλλους τρεις

TOY ΝΙΚΟY ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Παρά το γεγονός πως οι Αράμπαλ και Κρατσιούνοφ (φωτό) καθυστερούν να δώσουν την απάντησή τους στην πρόταση που τους έγινε για ανανέωση του συμβολαίου τους για ακόμη ένα χρόνο, στον Εθνικό εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα συνεχίσουν στην ομάδα. Αρχικά τους είχε δοθεί περιθώριο για να απαντήσουν μέχρι τις 10 Ιουνίου. Απάντηση δεν έδωσαν, οπότε στον Εθνικό αναγκαστικά κάνουν υπομονή, αφού  υπάρχει στη μέση η απαγόρευση των μετεγγραφών.

Εν τω μεταξύ ο Νίκα Κατσιαράβα εξακολουθεί να κρατά σε αγωνία την ομάδα της Άχνας. Ο Γεωργιανός στράικερ θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και να παίξει σε ομάδα του εξωτερικού. Στον Εθνικό θέλουν να τον κρατήσουν με χίλια μετά και την αποχώρηση του Ζελάγια και φαίνεται ότι αυτό το θέμα δεν θα τελειώσει νωρίς. Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, οι Ρέιντζερς και Λεχ Πόζναν έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Μέχρι τώρα από τον Εθνικό αποχώρησαν οι Ζελάγια και Χατζηβασίλης που πήγαν στον Απόλλωνα και ο τερματοφύλακας Μυτίδης που μετακόμισε στο ΘΟΪ Λακατάμιας. Με αυτά τα δεδομένα ο Εθνικός της νέας σεζόν θα είναι ομάδα που θα στηριχθεί στο περσινό ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ