aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΨάχνουν προπονητή

Ψάχνουν προπονητή

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Μετά την αρνητική απάντηση του Γιώτη Εγκωμίτη, ο οποίος έκανε δεύτερες σκέψεις και δεν αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε για να κοουτσάρει τον Εθνικό Άχνας στη νέα σεζόν, οι μπλε είναι υποχρεωμένοι να ψάξουν για άλλον τεχνικό.

Υπάρχουν και άλλα θέματα σε εκκρεμότητα, όμως για την ώρα το βάρος πέφτει στη εξεύρεση νέου αφεντικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, προτάθηκαν και Κύπριοι και ξένοι προπονητές και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα θέματα του προγραμματισμού, στους Αράμπαλ και Κρατσιούνοφ έγινε πρόταση για ανανέωση συμβολαίου όμως ακόμη δεν απάντησαν, ενώ οι Κατσιαράβα και Κιπιάνι υπόγραψαν για ένα χρόνο, αλλά ψάχνουν ομάδα στο εξωτερικό, αφού τους το επιτρέπει ο σχετικός όρος στο συμβόλαιό τους.

Σε ό,τι αφορά το εμπάργκο μετεγγραφών, κανένας στο Δασάκι δεν γνωρίζει εκ των προτέρων πόσο θα επηρεάσει την ομάδα στη νέα σεζόν. Είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία του πρωταθλήματος. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Αχνιώτες θα εξοικονομήσουν χρήματα και αν στο τέλος καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους θα είναι τεράστια επιτυχία γι’ αυτούς, σε όλα τα επίπεδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ