aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΨάχνει λύσεις στο εύκολο γκολ

Ψάχνει λύσεις στο εύκολο γκολ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στα τελευταία τρία παιχνίδια ο Εθνικός δεν είδε δίκτυα. Είναι γνωστό από το καλοκαίρι ότι, λόγω της αποχώρησης των Κατσιαράβα, Ζελάγια, Χατζηβασίλη, σε συνδυασμό με το εμπάργκο μεταγραφών που επιβλήθηκε στο σωματείο με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να τους αντικαταστήσεις, παρατηρείται πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Ο Εθνικός πέτυχε 5 γκολ και πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Νικολάι Κιπιάνι με 3 γκολ. Από ένα γκολ πέτυχαν οι Πινσέλι και Χαραλάμπους. Ο Γιώτης Εγκωμίτης, προσπαθεί με τους επιθετικούς που έχει να λύσει το πρόβλημα. Ο Κύπριος τεχνικός δουλεύει καθημερινά στα τελειώματα φάσεων. Ο Εθνικός κάνει φάσεις στα παιχνίδια του, του λείπει ο παίκτης που θα βάλει την μπάλα στα δίκτυα. Αυτό είναι που πλήρωσε και στα περισσότερα του παιχνίδια, που ομολογουμένως έχει παίξει αρκετά καλό ποδόσφαιρο.

Με την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, άλλαξε προς το καλύτερο το κλίμα στις τάξεις της ομάδας του Εθνικού. Ο Εγκωμίτης, που μίλησε στους παίκτες του για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, τους μετέφερε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση και την προσπάθεια που κατέβαλαν. Κάλεσε, επίσης, τους παίκτες του να ξεχάσουν το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα και να επικεντρωθούν στον αγώνα του Σαββάτου με την Ανόρθωση.

«Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια αφού καιγόμαστε για βαθμούς. Γι’ αυτό και αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι με τη Σαλαμίνα», ανάφερε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο Εγκωμίτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ