aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΨάχνει για καλύτερο φορ από τον Ντι Στέφανο

Ψάχνει για καλύτερο φορ από τον Ντι Στέφανο

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Προτεραιότητα στην απόκτηση επιθετικών δίνουν τεχνική ηγεσία και διοίκηση του Εθνικού. Οι επαφές συνεχίζονται και αναμένονται τα νεότερα. Στο ρόστερ, οι κυανόλευκοι έχουν επί του παρόντος δύο επιλογές για τη γραμμή κρούσης: τον νεοαποκτηθέντα Τζέφερσον και τον Χατζηβασίλη.

Ο Αργεντινός πλάγιος επιθετικός Ντι Στέφανο είναι στη λίστα με τους παίκτες που προτάθηκαν και η περίπτωσή του αξιολογήθηκε. Το ότι βγήκε το όνομά του προς τα έξω αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε δείχνει ότι ο Εθνικός ψάχνει για καλύτερη επιθετική λύση. Η διοίκηση βρίσκεται σε επαφή και με Γεωργιανό επιθετικό. Να σημειωθεί πως ο Ντανίλο Ντόντσιτς έχει κι άλλα ονόματα επιθετικών στα υπόψη του, τα οποία υπέδειξε στη διοίκηση.

Σε ό,τι αφορά στους Σότα και Ελγκούγια Γκριγκαλασβίλι, όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσουν παρελθόν. Τα δύο αδέλφια δεν έχουν αποδεχτεί την πρόταση που τους έγινε για ανανέωση συμβολαίου και ψάχνουν για τον επόμενο ποδοσφαιρικό τους σταθμό.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ιάκομπ. Εάν οι τρεις προαναφερθέντες δεν βρουν άλλη ομάδα και ο Εθνικός δεν καλύψει τη θέση τους, τότε δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να παραμείνουν στην ομάδα της Άχνας.

Ο Ντε Βρίισε έχει πιθανότητες να παραμείνει στο Δασάκι και για τη νέα σεζόν, καθώς αισιοδοξεί ότι θα ξεπεράσει το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ