aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠρόβα τζενεράλε, Όσκαρ ατυχίας για τον Μυτίδη

Πρόβα τζενεράλε, Όσκαρ ατυχίας για τον Μυτίδη

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι, πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την ΑΕΖ,  θα δώσει σήμερα ο Εθνικός. Αντίπαλος της ομάδας της Άχνας θα είναι το Παραλίμνι, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Δασάκι και αρχίζει στις 18:00.

Ο Ντανίλο Ντόντσιτς μετά από μία μακρά και έντονη προετοιμασία θα ολοκληρώσει σήμερα το τρίτο σκέλος της προετοιμασίας της ομάδας του και ελπίζει ότι στην πρώτη αγωνιστική του νέου μαραθωνίου ο Εθνικός θα παρουσιαστεί πανέτοιμος απ’ όλες τις απόψεις ώστε να προσθέσει στο ταμείο τους πρώτους τρεις βαθμούς απέναντι στην ΑΕΖ.

Θα είναι πάρα πολύ σημαντικό εάν η ομάδα της Άχνας αρχίσει με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις της απέναντι σε ένα σύνολο που θα παλέψει για να κερδίσει την παραμονή στην Α΄ Κατηγορία.

Στο σημερινό τελευταίο φιλικό ο Ντόντσιτς θα δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής κυρίως σε παίκτες που ήρθαν στην ομάδα τις τελευταίες ημέρες. Σε παίκτες, δηλαδή, που δεν έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους ώστε να τεστάρει τον βαθμό ετοιμότητάς τους.

Ο Πινσέλι ξεπέρασε το πρόβλημά του και είναι στη διάθεση του προπονητή του. Ο Βραζιλιάνος είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες στο έμψυχο δυναμικό και ασφαλώς, από την απόδοσή του θα εξαρτηθούν πολλά στην προσπάθεια για την ευόδωση των στόχων στη νέα σεζόν.

Θα απουσιάζει στο σημερινό φιλικό ο Νταβόρ Ρόκατς που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο. Ερωτηματικό αποτελεί ο Ρώσος πλάγιος επιθετικός Κιπιάνι που νιώθει ενοχλήσεις. Μετά το σημερινό τεστ αναμένονται εξελίξεις και για τους υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές. Παραλλήλως, ανοικτό είναι και το κεφάλαιο της ενίσχυσης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η ομάδα της Αχνας το «ψάχνει» για τις τελευταίες πινελιές στο έμψυχο δυναμικό.

Μαύρη γάτα κυνηγάει τον Μυτίδη

Εν τω μεταξύ, εάν έχεις τύχη, διάβαινε… Ο τερματοφύλακας Ζάνος Μυτίδης (φωτό) είναι πραγματικά για Όσκαρ ατυχίας. Υπέστη νέο σοβαρό τραυματισμό με ρήξη χιαστών στην προπόνηση. Είναι ο τρίτος σοβαρός τραυματισμός με ρήξη χιαστών στην καριέρα του πολλά υποσχόμενου τερματοφύλακα. Και πέρσι στην προετοιμασία υπέστη ρήξη χιαστών. Έκανε μεγάλο αγώνα δρόμου. Φέτος επανήλθε πεισμωμένος με όνειρα και φιλοδοξίες για να πάρει παιχνίδια αλλά η ατυχία τον χτύπησε και πάλι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ