aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Πρωτόγνωρο για μένα, πάμε για προπονητή που δεν εργάστηκε ξανά στην Κύπρο»

«Πρωτόγνωρο για μένα, πάμε για προπονητή που δεν εργάστηκε ξανά στην Κύπρο»

Δηλώσεις στον Super ΣΠΟΡ FM, έκανε ο τεχνικός διευθυντής του Εθνικού Άχνας, Γιάννος Δημοσθένους (αριστερά στη φωτό). Μίλησε για την αποχώρηση του Γιώτη Εγκωμίτη από την τεχνική ηγεσία και για την προσπάθεια πρόσληψης νέου τεχνικού, η οποία όπως είπε μέχρι αύριο θα τελειώσει.

«Ήταν μια απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, πρέπει να την σεβαστούμε και να προχωρήσουμε. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία με τον Γιώτη, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, βλέπουμε την επόμενη μέρα. Τα τελευταία αποτελέσματα δεν ήταν καλά, θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς γιατί σε κάποια παιχνίδια από αυτά ο Εθνικός ήταν καλύτερος. Τα αποτελέσματα όμως είναι αυτά που κρίνουν προπονητή, ποδοσφαιριστές και ομάδες», είπε αρχικά.

Για τους παίκτες αν είναι υπό κρίση, ανέφερε: «Θα δούμε και το κομμάτι αυτό. Ο πρώτος στόχος είναι να έρθει νέος προπονητής το συντομότερο. Προτάθηκαν πολλοί προπονητές. Είναι πρωτόγνωρο για μένα καθώς είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει. Σε μια συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο είπαμε ότι άμεσα πρέπει να έρθει προπονητής. Αξιολογήθηκαν πολλοί προπονητές και εντός της ημέρας θα έχουμε μια μικρή λίστα από την οποία θα προκύψει ο προπονητής».

«Μπήκαν κάποια κριτήρια. Θα έχουμε ένα ραντεβού με τον πρόεδρο για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Προσπαθούμε να καταλήξουμε σε προπονητή που δεν δούλεψε ξανά στην Κύπρο, αύριο θα έχουμε εξελίξεις. Θέλουμε προπονητή άμεσα», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ