aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠρώτο μέλημά του Εγκωμίτη η άμυνα

Πρώτο μέλημά του Εγκωμίτη η άμυνα

TOY ΠΑΝΟY ΛΑΡΚΟY

Παίζοντας την ερχόμενη Κυριακή στην έδρα της Ανόρθωσης, που έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και βρίσκεται στην κορυφή, τα πράγματα για τον Εθνικό Άχνας είναι απλά. Έχει ως πρώτο μέλημά του την καλή αμυντική λειτουργία και αυτή δεν έχει να κάνει μόνο με τους παίκτες της άμυνας, αλλά και με αυτούς της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης.

Σε αυτό το κομμάτι όλες οι γραμμές θα πρέπει να δουλέψουν σωστά, να βάλουν πιέσεις για να βγει ένα θετικό αποτέλεσμα και να μπορέσουν οι παίκτες του Γιώτη Εγκωμίτη να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι. Επίσης, είναι εξίσου σημαντικό στις λίγες ευκαιρίες που θα βρει η ομάδα της Άχνας στο ματς  να έχει το καθαρό μυαλό να τις κάνει γκολ. Κάτι που έκανε με τον Απόλλωνα όπου με μία φάση ο Κονέ βρήκε δίχτυα και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο.

Το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι. Ακόμη ο Εγκωμίτης δεν έχει κατασταλάξει στον σχηματισμό και την ενδεκάδα που θα επιλέξει, όμως ίσως έχουμε αλλαγές. Εν τω μεταξύ, ο Χριστόφορος Χριστοφή έχει γίνει πατέρας και όλοι στην ομάδα της Άχνας του ευχήθηκαν τα καλύτερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ