Πρόταση σε εξτρέμ που θα κάνει αίσθηση…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Οι επόμενες μέρες κρίνονται καθοριστικές σε θέματα που άπτονται του προγραμματισμού στον Εθνικό Άχνας. Χθες είχε κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Λαμπάν, ο οποίος αναμένεται να απαντήσει σήμερα.

Υπάρχουν θετικές ενδείξεις ότι ο Κυπριοποιημένος Γάλλος μέσος θα πει το «ναι» και θα είναι ο ηγέτης της ομάδας τη νέα σεζόν. Απ’ εκεί οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση και σε Γάλλο ακραίο επιθετικό που θα κάνει αίσθηση. Στις αρχικές επαφές υπήρξε διαφορά στο οικονομικό, όμως δεν αποκλείεται να γίνει μικρή υπέρβαση για να πειστεί.

Επίσης, έχει εντοπιστεί και επιθετικός, ενώ όσον αφορά την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Πάρης Ψάλτης που τα τελευταία τρία χρόνια ήταν στον Ερμή (70 συμμετοχές, 1 γκολ) είναι ο βασικός υποψήφιος για τη συγκεκριμένη θέση, ενώ στη λίστα βρίσκονται και οι περιπτώσεις των Κυπριανού και Λοϊζίδη. Σε μία άλλη εξέλιξη σήμερα στον Εθνικό είναι ημέρα χαράς και γιορτής, αφού ο πρόεδρος Κίκης Φιλίππου θα παντρέψει την κόρη του με τον επί σειρά ετών τερματοφύλακα της ομάδας, Μάρτιν Μπογκατίνοφ.

ΜΕΣΩΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ