aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠρώτα ξεκαθάρισμα με τους υπό δοκιμή

Πρώτα ξεκαθάρισμα με τους υπό δοκιμή

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

O αριθμός των ξένων ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στις προπονήσεις του Εθνικού ξεπερνά το όριο των πέντε, που δικαιούται να έχει στο ρόστερ του. Γι’ αυτό και αναγκαστικά θα αποχωρήσουν τρεις από τους οκτώ που προπονούνται υπό τις οδηγίες του Ντανίλο Ντόντσιτς. Βέβαια κάποιοι από αυτούς δεν έχουν συμβόλαιο και απλώς, δοκιμάζονται από τον Σέρβο προπονητή.

Συμβόλαιο με τους μπλε της Άχνας έχουν οι εξής πέντε ξένοι ποδοσφαιριστές: Ο Αράμπαλ που αγωνίζεται στον Εθνικό από την περασμένη σεζόν, οι δύο νεοαποκτηθέντες Βραζιλιάνοι, Φράνκα και Τζέφερσον και οι δύο νεοαποκτηθέντες Γεωργιανοί, Ιλουρίντζε και Κατσιαράβα.

Από εκεί και πέρα, υπό δοκιμή είναι οι Ρώσοι Κιπιάνι και Ντόβπνια, καθώς και ο Σέρβος Γκοΐκοβιτς. Σε ό,τι αφορά στο θέμα της περαιτέρω ενίσχυσης, πρώτα θα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους παίκτες που δοκιμάζονται και μετά θα γίνουν άλλες κινήσεις.

Μεθαύριο η ομάδα θα μπει στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας. Οι ρυθμοί θα ανέβουν ακόμη περισσότερο και θα συνεχιστούν οι δύο προπονήσεις ανά ημέρα. Αυτή την εβδομάδα θα γίνουν επίσης και δύο φιλικά.

Την Τετάρτη με τη Δόξα και την Παρασκευή με την Καρμιώτισσα. Ο Εθνικός θα μεταβεί στη Βουλγαρία από τις 18 μέχρι τις 28 Ιουλίου, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ