aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Προσπαθήσαμε να "πατήσουμε" στο φιλότιμό τους»

«Προσπαθήσαμε να “πατήσουμε” στο φιλότιμό τους»

«Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς», δήλωσε με έμφαση στον Super ΣΠΟΡ FM ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Άχνας, Τόμης Κουής και με το δίκιο του, αφού η ομάδα του παρά τη νίκη της χθες επί της Δόξας με 2-1 και την ήττα της Πάφος FC (0-1) από τον Ερμή, παρέμεινε στην τελευταία θέση (ισοβαθμεί με τους 11ους Παφίτες).

«Εμείς πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να φέρουμε τα κάτω-πάνω, αλλά δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς. Δεν μας παίρνει τώρα, έχουμε ακόμη δρόμο, μας δίνεται η ευκαιρία στο τελευταίο παιγνίδι να διεκδικήσουμε την παραμονή μας», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχουμε πίστη στους ποδοσφαιριστές μας και τους συγχαίρουμε για την προσπάθεια, έχουν δείξει χαρακτήρα, αν συνεχίσουμε έτσι θα πετύχουμε τον στόχο μας. Ο Εθνικός έδειξε ότι πρέπει και μπορεί να κρατηθεί στην κατηγορία. Προσπαθήσαμε να “πατήσουμε” στο φιλότιμο των παικτών και αυτοί ανταποκρίθηκαν. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο και κερδίζει βαθμούς».

Για τα δυο τελευταία ματς με Άρη και Πάφο υπογράμμισε: «Μέσα στην έδρα μας πρέπει να κερδίσουμε τον Άρη και ελπίζουμε ότι θα έχει απώλειες η Πάφος από την ΑΕΛ, για να μπορούμε να παραμείνουμε και με ισοπαλία κόντρα στην Πάφο στον τελευταίο αγώνα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιγνίδι αυτό με τον Άρη. Ο κόσμος πρέπει να έρθει στο γήπεδο. Είμαστε πάρα πολύ λίγοι για να είμαστε αδιάφοροι. Είναι καθήκον όλων να έρθουν στο γήπεδο».

Ενόψει Άρη θα απουσιάσουν οι Χάρης Κυριάκου και Έμερικ Ντε Βρίσε. «Υπήρχαν κάποια λάθη από την διαιτησία, ήταν άδικη η κόκκινη στον παίκτη μας, ενώ είχαμε και πέναλτι που δεν μας δόθηκε», κατέληξε ο Κουής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ