aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠροεδρικές συστάσεις προς τους ποδοσφαιριστές

Προεδρικές συστάσεις προς τους ποδοσφαιριστές

Στον Εθνικό, ο πρόεδρος Κίκης Φιλίππου μίλησε στους ποδοσφαιριστές για την άσχημη πορεία που είχαν τους τελευταίους μήνες με αποτέλεσμα η ομάδα να μη νιώθει και πολύ άνετα και τους ταρακούνησε ενόψει της συνέχειας.

Ο διοικητικός ηγέτης του Εθνικού κάλεσε τους ποδοσφαιριστές να δουλέψουν σκληρά και να γυρίσουν σελίδα για να επαναφέρουν άμεσα την ομάδα στις επιτυχίες: «Είναι στα πόδια σας. Αναμένω άμεσα βελτίωση και επιστροφή στις νίκες για να ανεβάσουμε την ομάδα», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του προέδρου προς τους ποδοσφαιριστές.

Η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τη Σαλαμίνα στο Δασάκι θα ολοκληρωθεί σήμερα. Ο Βάλντας Ιβανάουσκας προετοίμασε εντατικά την ομάδα του με στόχο να την επαναφέρει στις νίκες μετά από δύο μήνες.

Ο Λιθουανός τεχνικός έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του συμπεριλαμβανομένου και του Χατζηβασίλη που εξέτισε την ποινή του. Ο Σκοπιανός Μάρτιν Μπογκαντίνοφ ενδέχεται να επανέλθει στην εστία του Εθνικού, ενώ οι Κατσιαράβα και Ζελάγια που μετρούν από 13 γκολ έχουν στόχο τα δίχτυα της Σαλαμίνας και αποτελούν τα μεγάλα ατού του Ιβανάουσκας και στον αυριανό αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ