aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠράσινο φως για τον Ατάντα

Πράσινο φως για τον Ατάντα

Ο Εθνικός κατέθεσε πρόταση στον Γκάνιου Ατάντα για ανανέωση συμβολαίου. Ο Νιγηριανός σέντερ μπακ ήταν βασικός στη λήξασα σεζόν και με τις εμφανίσεις του έπεισε τον Ντανίλο Ντόντσιτς να ανάψει το πράσινο φως για την παραμονή του. Πλέον, αναμένεται η απάντησή του στην προσφορά που του έκανε η διοίκηση, για να παραμείνει στο Δασάκι για τρίτη σερί σεζόν.

Μέχρι χθες πάντως, δεν είχαν απαντήσει οι Σότα και Ελγκούγια Γκριγκαλασβίλι, οι οποίοι επίσης προσεγγίστηκαν για να συνεχίσουν να φορούν τα μπλε. Μέχρι τώρα ανανέωσαν το συμβόλαιό τους για τη νέα σεζόν οι Γιάννης Χατζηβασίλης και Εντουάρντο Πινσέλι.

Αντιθέτως, αποτελούν παρελθόν οι Έβερτον, Μπρουκς, Ντε Αραούζο, Μπαραμπάντζε, Ντε Πάουλα, Κυριάκου, Ηλία και Κάρλες Κότο. Όπως γίνεται κατανοητό, οι αλλαγές θα είναι πολλές στο έμψυχο δυναμικό, που θα έχει στη διάθεσή του ο Σέρβος προπονητής για να δημιουργήσει τον νέο Εθνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ