aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠραγματοποίησαν το τάμα τους στον Απόστολο Ανδρέα

Πραγματοποίησαν το τάμα τους στον Απόστολο Ανδρέα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στον Εθνικό πραγματοποίησαν χθες το τάμα τους στον Απόστολο Ανδρέα αφού τάχθηκαν πέρσι για σωτηρία της ομάδας κάτι που και έγινε.

Οι Αχνιώτες, που πέρσι πέρασαν δύσκολες στιγμές και σώθηκαν μόλις την τελευταία αγωνιστική, τάχθηκαν στον Απόστολο Ανδρέα για να τους κρατήσει στην πρώτη κατηγορία και χθες αποστολή του συλλόγου μετέβη στα κατεχόμενα και πραγματοποίησε το τάμα. Στην αποστολή συμμετείχαν ο πρόεδρος Κίκη Φιλίππου, ο Ανδρέας Παντελή, ο έφορος Κώστας Σάντης και ο φροντιστής Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Μετά την άσχημη πρεμιέρα και την βαριά ήττα από την ΑΕΖ (1-3), στο Δασάκι ταρακουνήθηκαν και πάλι, αλλά εκτιμούν ότι η ομάδα θα παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια και θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο.

Η αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ άλλαξε και το πρόγραμμα του Ντανίλο Ντόντσιτς. Δεν κατέστη δυνατό να εξευρεθεί ομάδα για να γίνει φιλικό παιχνίδι και ο Σέρβος τεχνικός πραγματοποίησε χθες οικογενειακό δίτερμα. Απουσίαζε ο τραυματίας Νταβόρ Ρόκατς.

Μετά το δίτερμα η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές παρακολούθησαν όλοι μαζί τον αγώνα της ΑΕΛ με τη Δόξα, αφού η ομάδα της Λεμεσού είναι ο επόμενος αντίπαλος τους. Για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί φιλικό με την Αλκή Ορόκλινη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ