aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Πού θα πάει, θα γυρίσει ο τροχός»

«Πού θα πάει, θα γυρίσει ο τροχός»

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στον Εθνικό σε καμία περίπτωση δεν ζητούν ευνοϊκή μεταχείριση, αλλά σεβασμό και ίση αντιμετώπιση από όλους. Η  ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η ομάδα μας θα συνεχίσει να βλέπει τον οποιονδήποτε αντίπαλο στα μάτια με ή χωρίς την αναγνώριση και την αντιμετώπιση που της αξίζει. Σε καμία περίπτωση οι ποδοσφαιριστές μας δεν ζητούν ευνοϊκή ή  ειδική μεταχείριση. Το μόνο που ζητούν είναι ο σεβασμός που τους αρμόζει, από τους ανθρώπους εντός και εκτός γηπέδου».

Η διοίκηση είναι δίπλα στην ομάδα και στηρίζει τον Γιώτη Εγκωμίτη και τους παίκτες. Η εκτίμηση που υπάρχει στο Δασάκι είναι πως η ομάδα άξιζε πολύ περισσότερα μέχρι τώρα, ότι πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και ότι αδικείται από την βαθμολογική της θέση. Είναι όντως παραδεχτό ότι ο Εθνικός δεν πήρε ότι έδωσε στα πρώτα έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος και υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο τροχός θα γυρίσει και θα πάρει βαθμούς στην συνέχεια.

Ο Εθνικός θα τα πει φιλικά σήμερα με τον ΑΣΙΛ και ο Γιώτης Εγκωμίτης έχει μία καλή ευκαιρία να δει σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του. Στο σημερινό φιλικό ο Κύπριος τεχνικός θα δώσει χρόνο συμμετοχής κυρίως σε παίκτες που δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και θα δώσει ανάσες στους βασικούς.  Ο Γιώτης Εγκωμίτης θέλει να εκμεταλλευτεί όσο καλύτερα γίνεται την διακοπή για να παρουσιάσει πανέτοιμη την ομάδα του με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και να κτυπήσει τον αγώνα με την Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος. Ένα παιχνίδι που είναι κομβικής σημασίας για την ομάδα της Άχνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ