aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠοντάρουν πολλά στον Κιπιάνι

Ποντάρουν πολλά στον Κιπιάνι

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στον Εθνικό περιμένουν και άλλα γκολ από τον Νικολάι Κιπιάνι. Ο Ρώσος εξτρέμ άρχισε εντυπωσιακά τη σεζόν, πετυχαίνοντας τρία γκολ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, και δικαιολογημένα αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιθετικά λύση της ομάδας.

Αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος σκόρερ των μπλε, όμως θα μπορούσε να είχε περισσότερα γκολ, εάν στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές δεν έμενε άσφαιρος. Στο Δασάκι ελπίζουν ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα βρει και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα για να βοηθήσει την ομάδα του. Στο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στη Σαλαμίνα θα αποτελέσει το μεγάλο ατού του Γιώτη Εγκωμίτη για γκολ μέσα στο «Αμμόχωστος».

Σε ό,τι αφορά στο πλάνο που θα ακολουθήσει ο Εθνικός, δεν έχει ακόμη αποφασιστεί. Ο προπονητής των Αχνιωτιών ανακατεύει την τράπουλα και θα παρατάξει τους πιο έτοιμους αγωνιστικά. Το «διπλό» είναι ο μοναδικός στόχος του Εθνικού στο επικείμενο ματς, όμως σε καμία περίπτωση η αποστολή του δεν θα ‘ναι εύκολη, αφού και ο αντίπαλος «καίγεται» για βαθμούς. Στα θετικά για τον Γιώτη Εγκωμίτη καταγράφεται το γεγονός πως δεν αντιμετωπίζει οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ