aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠοντάρει στην ψυχολογία ο Γιώτης

Ποντάρει στην ψυχολογία ο Γιώτης

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Ντανίλο Ντόντσιτς ως γνωστόν αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Εθνικού Άχνας. Ο Σέρβος τεχνικός πλήρωσε το μάρμαρο της κακής πορείας που είχαν οι μπλε στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όμως αποχωρεί από το Δασάκι ως φίλος.

Μάλιστα, με χθεσινή ανάρτησή σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία και δήλωσε περήφανος που εργάστηκε μαζί τους. Την ευθύνη των προπονήσεων έχει αναλάβει εδώ και δύο ημέρες ο Γιώτης Εγκωμίτης, ο οποίος προετοιμάζει τους παίκτες του για τον αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Δερύνειας.

Ο παλαίμαχος άσος του Εθνικού Άχνας επιδίωξε να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών και τους κάλεσε να τα δώσουν όλα αύριο για να πάρουν το πρώτο φετινό τρίποντο. Εν τω μεταξύ, ψες η διοίκηση παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές σε μία προσπάθεια περαιτέρω βελτίωσης του κλίματος μετά και την απομάκρυνση του Ντανίλο Ντόντσιτς από τον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ