aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠονοκέφαλος για τον Ιβανάουσκας

Πονοκέφαλος για τον Ιβανάουσκας

Η απουσία του Εντουάρντο Πινσέλι για τα επόμενα τρία παιχνίδια προκάλεσε πονοκέφαλο στον Βάλντας Ιβανάουσκας. Ο Βραζιλιάνος μέσος τιμωρήθηκε προψές με τρεις αγωνιστικές από τον αθλητικό δικαστή για ενέργειά του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο εκ των αρχηγών των μπλε βρισκόταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και η απουσία του κρίνεται πολύ σημαντική από τον Λιθουανό προπονητή. Πρόκειται για τον δεύτερο ποδοσφαιριστής που τιμωρείται φέτος από τον αθλητικό δικαστή, αφού προηγήθηκε η τιμωρία του Μπογκαντίνοφ για την άσεμνη ενέργειά του στον αγώνα με τον Ερμή.

Πέρα από τον Πινσέλι, ο κόουτς των μπλε ετοιμάζει το πλάνο του για το παιχνίδι με την ΑΕΖ και χωρίς τον τιμωρημένο Αράμπαλ. Κάτι που σημαίνει ότι θα ψάξει για νέο δίδυμο ανασταλτικών μέσων στο μεθαυριανό ματς, που θα διεξαχθεί στο Δασάκι. Εκτός πλάνου της τεχνικής ηγεσίας είναι και ο Γκαβρίλα, ενώ ο Ντόβπνια επέστρεψε από τη Ρωσία και άρχισε προπονήσεις.

Παρά τα προβλήματα που προέκυψαν, ο Εθνικός θα επιδιώξει άλλο ένα βήμα σωτηρίας απέναντι στους Ζακακιώτες. Κάτι που αν πετύχει θα τον βοηθήσει να απομακρυνθεί σημαντικά από την επικίνδυνη ζώνη. Επίσης, με τη συμπλήρωση του α’ γύρου δεν κατάφερε να πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες και θα το προσπαθήσει μεθαύριο, αφού προηγήθηκε το 2-0 επί του Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ