aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠονά ακόμα ο Νίκα Κατσιαράβα

Πονά ακόμα ο Νίκα Κατσιαράβα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός δεν κατάφερε προψές να νικήσει σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι, μένοντας στο 2-2 με την Καρμιώτισσα. Αποτέλεσμα που δεν του επέτρεψε να ανέβει στην έκτη θέση που είναι ο στόχος του.

Σίγουρα η ισοπαλία δεν ικανοποιεί κανέναν στο Δασάκι, ωστόσο οι μπλε δεν έχασαν τις ελπίδες τους και θα δώσουν τη μάχη τους για να εισέλθουν στο α’ γκρουπ. Επόμενος αντίπαλος θα είναι ο φορμαρισμένος Απόλλων, τον οποίον θα προσπαθήσουν να νικήσουν με όπλο την έδρα τους.

Δεν έφτανε η ισοπαλία, προέκυψαν και απώλειες για το παιχνίδι με τους κυανόλευκους της Λεμεσού. Οι Πινσέλι και Κιπιάνι θα χάσουν το ματς επειδή συμπλήρωσαν απαγορευμένο αριθμό καρτών. Επίσης, δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα ο Κατσιαράβα (φωτό), ο οποίος υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις που κατέδειξαν αιμάτωμα στη μέση.

Από εκεί και πέρα, κάτι θετικό που προέκυψε από τον προψεσινό αγώνα, είναι ότι σε άλλο ένα παιχνίδι έλαμψε το άστρο του Εμίλιο Ζελάγια. Ο Αργεντινός στράικερ ήταν το πρόσωπο του αγώνα στο ΓΣΖ. Συνεχίζει να πυροβολεί ασταμάτητα τα αντίπαλα δίχτυα, πέτυχε άλλα δύο γκολ και έφτασε στα 11, όσα έχει και ο Κατσιαράβα, ο οποίος λόγω τραυματισμού έχασε και το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν τη δύναμη πυρός του Εθνικού.

Εν τω μεταξύ, ο Βάλντας Ιβανάουσκας δεν ήταν στον πάγκο προψές, καθώς είναι τιμωρημένος. Το ίδιο θα συμβεί και την Κυριακή απέναντι στον Απόλλωνα και την ευθύνη της ομάδας θα έχει ξανά ο Γιώτης Εγκωμίτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ