aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠλησιάζει Πορτογάλος εξτρέμ

Πλησιάζει Πορτογάλος εξτρέμ

TOY ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Εθνικός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με ακραίο επιθετικό, ο οποίος αγωνιζόταν κατά τη λήξασα σεζόν στην Πορτογαλία. Μάλιστα, οι πιθανότητες να κλείσει θετικά το θέμα είναι αυξημένες. Η διοίκηση του συλλόγου της Άχνας τα έχει βρει με τον ποδοσφαιριστή στο οικονομικό και αυτό που απομένει είναι να μείνει ελεύθερος από την ομάδα στην οποία ανήκει και να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Κύπρο. Σήμερα πολύ πιθανόν να υπάρχει θετική ή αρνητική κατάληξη στο θέμα.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Μάριο Ηλία, παρατηρείται στασιμότητα. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην ΑΕΛ με την οποία δεν τα έχει βρει ακόμα για να λυθεί το συμβόλαιό του και το θέμα αναμένεται να πάρει παράταση μερικές ημέρες ακόμη.
Από εκεί και πέρα, αύριο ο Εθνικός θα υποδεχθεί σε φιλικό την Ανόρθωση στο Δασάκι. Ο Γιώτης Εγκωμίτης (φωτό) θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει όσα δουλεύει στις προπονήσεις και να βγάλει τα συμπεράσματά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ