aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠήρε βαθμό… ψυχολογίας

Πήρε βαθμό… ψυχολογίας

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η ομάδα της Άχνας σε άλλο ένα παιχνίδι κρατήθηκε όρθια μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σ’ ένα αντίπαλο που και αυτός «καιγόταν» για βαθμούς. Ο Εθνικός, λοιπόν, πέτυχε τον στόχο του που ήταν να μη χάσει. Πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση και μπορούσε ακόμη και για τη νίκη. Ο πρώτος στόχος του Εθνικού ήταν να μη χάσει, θέλοντας να σταματήσει το αρνητικό σερί με τις συνεχόμενες ήττες και τα κατάφερε.

Λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες συνθήκες και τη σημαντικότητα του αγώνα, ο βαθμός έφερε ικανοποίηση στο Δασάκι για πολλούς λόγους. Πρώτα απ’ όλα ήταν βαθμός ψυχολογίας. Έπειτα σταμάτησε το αρνητικό σερί ηττών. Ακόμη έστειλε και το μήνυμα πως, η ομάδα έχει τις δυνατότητες να παλέψει για την παραμονή της. Ήταν η πρώτη ισοπαλία του Εθνικού στο πρωτάθλημα, έφθασε τους 4 βαθμούς και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση.

Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ο Εθνικός είχε αρκετά καλή παρουσία και θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ. Στάθηκε και άτυχος στο δοκάρι με τον Παπαγεωργίου. Στο β’ ημίχρονο είχε μεγάλη φάση με τον Ιλουρίντζε. Ο Εγκωμίτης έμεινε ικανοποιημένος από τον βαθμό στο «Αμμόχωστος».

Σε δηλώσεις του ο Κύπριος τεχνικός ανέφερε: «Πετύχαμε τον στόχο μας. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο οποίο θέλαμε κέρδος για πολλούς λόγους. Πήγαμε στο ”Αμμόχωστος” σε μία δύσκολη έδρα για κέρδος και τα καταφέραμε. Είμαι ικανοποιημένος από τη μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Ο βαθμός θα μας ανεβάσει ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας». Από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου  με την Ανόρθωση, στο Δασάκι. Ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο οποίο ο Εθνικός θα κυνηγήσει το βαθμολογικό κέρδος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ