aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠήρε με το σπαθί του ένα βαθμό

Πήρε με το σπαθί του ένα βαθμό

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στο Δασάκι και από την εμφάνιση αλλά και από τον βαθμό που πήρε ο Εθνικός στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Ήταν σωστό παλικάρι και κέρδισε τις εντυπώσεις απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά έπαιξε στα ίσα τους γαλαζοκίτρινους και όχι μόνο τους κοίταξε στα μάτια αλλά τους απείλησε ακόμη και με ήττα. Πήρε με το σπαθί του τον ένα βαθμό, ενώ θα μπορούσε να καθαρίσει και το παιχνίδι με βάση τις φάσεις που έκανε στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Εθνικός απέδειξε ότι είναι καλή ομάδα και παρά το ότι  βρίσκεται στην τελευταία θέση έχει τα φόντα για να παλέψει και να μείνει στην πρώτη κατηγορία. Εμφανίσεις όπως αυτές με τον ΑΠΟΕΛ δίνουν κουράγιο σε όλους για να παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή. Ο Γιώτης Εγκωμίτης απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του τονίζοντας: «Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες μου. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και έχουμε δείξει σε άλλο ένα αγώνα ότι η βαθμολογική μας θέση μας αδικεί. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά μέχρι το τέλος. Ο δρόμος είναι μακρύς. Θα πάρουμε και άλλους βαθμούς και θα τα δώσουμε όλα για την παραμονή μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ