aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠήρε Μαρκόφσκι, αναμονή για Ηλία

Πήρε Μαρκόφσκι, αναμονή για Ηλία

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην Κύπρο έφθασε χθες το μεσημέρι ο Ίλια Μαρκόφσκι αφού ο Εθνικός Άχνας έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Ο Μαρκόφσκι θα αρχίσει προπονήσεις με στόχο να είναι απόλυτα έτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το θετικό για τον Εθνικό είναι ότι δεν θα επιβαρυνθεί το μπάτζετ αφού το κόστος του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή θα το επωμιστεί ο ΠΑΟΚ. Ο 22χρονος Ουκρανός μπορεί να αγωνιστεί με μεγάλη ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και εκτιμάται ότι σύντομα θα είναι σε θέση να βοηθήσει. Στη Νάουσα είχε κάνει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα και όσοι τον είδαν έχουν να λένε τα καλύτερα.

Με την απόκτηση του Μαρκόφσκι το κεφάλαιο ενίσχυσης δεν κλείνει για την ομάδα της Άχνας. Στόχος είναι να αποκτηθεί ένας ακόμη επιθετικός, με το όνομα του Μάριου Ηλία να παραμένει στο προσκήνιο και τον Εθνικό να περιμένει τις εξελίξεις αν και φαντάζει δύσκολη περίπτωση.

Εξάλλου, ο Εθνικός θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια τις επόμενες μέρες. Το ένα είναι με τον Ονήσιλο, την προσεχή Τετάρτη στο Δασάκι στις 19:00 και το δεύτερο με την ΑΕΛ το Σάββατο. Ο Εθνικός έδωσε μέχρι σήμερα τέσσερα φιλικά παιχνίδια, μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Έχει δουλέψει πολύ στη Νάουσα και μέσα από τα επόμενα φιλικά ο Γιώτης Εγκωμίτης θα θελήσει να ετοιμάσει την ομάδα όσο καλύτερα γίνει ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Από σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις Λαμπάν και Καπαρτής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ