aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠήρε δανεικό τον Κάστρο

Πήρε δανεικό τον Κάστρο

Ο Εθνικός συμφώνησε με τη Δόξα και θα εντάξει στο ρόστερ του με τη μορφή δανεισμού τον Γιαΐρ Κάστρο (φωτό). Πρόκειται για Κολομβιανό ακραίο επιθετικό, ο οποίος δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα της Κατωκοπιάς.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Άχνας έχει ενώπιόν της πολύ δύσκολο έργο, αφού μεθαύριο θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΛ στο Τσίρειο (15:00). Θα είναι το αουτσάιντερ και μάλιστα δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Γκιόργκι Τσιχράντζε ο πιο αξιόπιστος επιθετικός των μπλε, Νικολάι Κιπιάνιν. Ο Ρώσος επιθετικός δέχτηκε ποινή μίας αγωνιστικής από τον Αθλητικό Δικαστή για αντιαθλητική συμπεριφορά στο ματς με τον Ολυμπιακό εις βάρος του Μιγκελίτο.

Το θετικό όμως, είναι ότι θα υπάρχουν σημαντικές επιστροφές, αφού εξέτισαν την τιμωρία τους οι Εντουάρντο Πινσέλι και Γιώργος Αρέστη. Αναφορικά με τον Γκούγκα Παλαβαντισβίλι, γίνεται προσπάθεια για να εγγραφεί στην ΚΟΠ και να αγωνιστεί μεθαύριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ