aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠήραν ό,τι (δεν) ήθελαν (video)

Πήραν ό,τι (δεν) ήθελαν (video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ο Εθνικός Άχνας και ο Ερμής πήραν αυτό που (δεν) ήθελαν στο σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι στο Δασάκι. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, κάτι φυσικά που δεν τις αφήνει καθόλου ικανοποιημένες. Ο Εθνικός με τον βαθμό της ισοπαλίας παραμένει ουραγός στο φετινό πρωτάθλημα με 8 βαθμούς και η επίτευξη του στόχου της παραμονής γίνεται δύσκολη, ενώ Ο Ερμής ανέβηκε στους 15 βαθμούς.

Στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης ο Ερμής ήταν πιο επιθετικός από τον Εθνικό που έψαχνε να βρει τον τρόπο να απειλήσει. Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα έφτασε σε 4 περιπτώσεις (μία φορά ο Ταραλίδης και τρεις ο Τσούμου), με καλές προϋποθέσεις, κοντά στην εστία του Μπογκαντίνοφ, αλλά δεν μπόρεσε να την παραβιάσει. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό ήρθε στο 33ο λεπτό όταν ο Ιλουρίτζε έφυγε από κανονική θέση στην πλάτη της άμυνας του Ερμή, έκανε το σουτ από τα πλάγια ωστόσο ο Αραμπατζής είπε «όχι», διώχνοντας σε κόρνερ. Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος των πρώτων 45 λεπτών.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά με στόχο ένα γκολ. Στο 63’ ο Ερμής δημιούργησε μια πολύ καλή φάση με τον Εμεγκάρα από τα πλάγια αριστερά να μπαίνει στην περιοχή, να δοκιμάζει το πλασέ και η μπάλα να περνά παράλληλα σε κόρνερ. Η μεγαλύτερη φάση του αγώνα για τον Εθνικό ήρθε στο 75ο λεπτό με κεφαλιά του Ιλουρίτζε, που έφυγε εκατοστά έξω από την εστία, ενώ στο 87λεπτό ο Μπογκαντίνοφ έκανε μεγάλη επέμβαση μετά την κεφαλιά του Λίλλη. Αυτή ήταν η τελευταία μεγάλη φάση στο παιχνίδι, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε και να μην αφήνει καμία ομάδα χαρούμενη.


Εθνικός Άχνας (Γκεόργκι Τζιχράτζε): Μπογκαντίνοφ, Φιλίποφ, Ντόφπνια (72′ Χάτζηαρος), Ιωάννου,  Σικάρσκι, Ενέσκου (56′ Κοννέ), Μούσιτς (60′ Παπαγεωργίου), Ιλουρίτζε, Χαραλάμπους, Κιπιάνι, Κυπριανού.

Ερμής (Κώστας Καϊάφας): Αραμπατζής, Ψάλτης, Ιμερέκοφ, Ταραλίδης (86′ Λύτρας), Νταμτσέφσκι, Τσίνα, Θεοδώρου (60′ Ζαχάρια), Μαρτίνιουκ, Πατσέκο (78′ Λίλλης), Τσούμου, Εμεγκάρα.

Σκόρερ: –

Κίτρινες: Σικάρσκι (3η) / Ιμερέκοφ, Νταμτσέφσκι, Πατσέκο (3η), Τσούμου

Αποβολές: –

Γήπεδο: Δασάκι

Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου

Α’ Βοηθός: Μάριος Καλογήρου

Β’ Βοηθός: Σωτήρης Βίκτωρος

4ος: Λούκας Σωτηρίου

Παρατηρητής Διαιτησίας: Παναγιώτης Γερασίμου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ