aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠέτυχε διπλή… ρουμανική ψαριά

Πέτυχε διπλή… ρουμανική ψαριά

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Μαζεμένα είναι τα ευχάριστα για τον Εθνικό, καθώς απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή και σημειώθηκε εξέλιξη σε ένα κεφάλαιο που θεωρείτο χαμένο. Κατ’ αρχάς, ο Ρουμάνος μέσος Αντρέι Ενέσκου έβαλε την υπογραφή του και είναι και το όγδοο απόκτημα του τρέχοντος καλοκαιριού. Επιπλέον, ανανέωσε τη συνεργασία του ο συμπατριώτης του, Αλεξάντρου Ιάκομπ, ο οποίος αρχικά «κλωτσούσε» και θεωρήθηκε παρελθόν,

Αναφορικά με τον πρώτο, είναι 28 ετών και συμφώνησε να αγωνίζεται με τα μπλε για μία σεζόν. Προέρχεται από τη ρουμανική Ιάσιο, στην οποίαν αγωνίστηκε τις τελευταίες δύο σεζόν καταγράφοντας 50 συμμετοχές, δύο γκολ και τρεις ασίστ. Προηγουμένως αγωνίστηκε στις ομάδες της πατρίδας του, Γλόρια, Βασλούι, Γκατζ, Παντούρι, καθώς και στις ουγγρικές Μεζοκόβεσντ και Μποκς.

Από εκεί και πέρα, θετική έκπληξη αποτελεί η στροφή 180 μοιρών του Ιάκομπ, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του για ακόμη έναν χρόνο. Ο Ρουμάνος αμυντικός θεωρείτο παρελθόν μετά το τέλος του πρωταθλήματος, αφού δεν αποδέχθηκε την πρόταση για ανανέωση. Τελικά έβαλε νερό στο κρασί του και συνεχίζει στον Εθνικό για ακόμη μία σεζόν.

Από εκεί και πέρα, ο Ντανίλο Ντόντσιτς εντείνει τις προσπάθειες για συμπλήρωση των θέσεων του ρόστερ. Όπως έχουμε πληροφορηθεί στο στόχαστρό του βρίσκονται δύο Ρώσοι, ένας επιθετικός και ένας σέντερ μπακ.

Εν τω μεταξύ, ανοικτό παραμένει το θέμα της παραχώρησης του Μάριου Ηλία από τον Εθνικό στην ΑΕΛ. Μάλιστα, όπως αφήνεται να διαρρεύσει από τις τάξεις της διοίκησης του προσφυγικού συλλόγου, για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού ενδιαφέρεται και άλλη μεγάλη ομάδα.

Παρακολουθεί τις εξελίξεις και αν της δοθεί η ευκαιρία, θα τον «αρπάξει» μέσα από τα χέρια των γαλαζοκιτρίνων. Τέλος, μεθαύριο θα αρχίσει η προετοιμασία με τον καθιερωμένο αγιασμό στις 18:00.  Το βασικό στάδιο των προπονήσεων θα πραγματοποιηθεί στη Βουλγαρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ