aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠερνά τη δική του φιλοσοφία

Περνά τη δική του φιλοσοφία

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Εθνικού Άχνας ενόψει του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Σήμερα είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση πριν τον σημαντικό αγώνα και ο Ντέαν Κλάφουριτς προσπαθεί να περάσει στους ποδοσφαιριστές τη δική του φιλοσοφία.

Το χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα είναι πολύ μικρό, όμως γίνεται σκληρή δουλειά για να μπορέσει η ομάδα να ανεβάσει την απόδοσή της και να παρουσιαστεί έτοιμη για να πάρει βαθμό ή και βαθμούς. Η ψυχολογία είναι σε καλύτερα επίπεδα και ο Κροάτης τεχνικός θέλει από το ξεκίνημα της καριέρας του στο Δασάκι να βάλει τη σφραγίδα του.

Δεδομένα εκτός πλάνου είναι οι Φοινίρης και Μαρκόφσκι που συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών και τη θέση τους αναμένεται να πάρουν οι Ντεϊβίσον και Μιγκελίτο. Στα μετεγγραφικά γίνεται προσπάθεια ενίσχυσης, με τον Γιάννο Δημοσθένους να εξετάζει κάποιες περιπτώσεις, ενώ ταυτόχρονα είναι σε επαφή και με τον Κλάφουριτς. Λογικά από βδομάδας θα προκύψουν νεότερα μιας και η προσοχή όλων είναι στραμμένη στην αυριανή αναμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ