aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠεριμένοντας τον Νταρασέλια

Περιμένοντας τον Νταρασέλια

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στον Εθνικό Άχνας βρίσκοντας χθες σε αναμονή της άφιξης του Γκεόργκι Νταρασέλια. Ο Γεωργιανός τεχνικός που δούλεψε αρκετά χρόνια στο Ισραήλ αναλαμβάνει τους μπλε κάτω από δύσκολες συνθήκες, λόγω του εμπάργκο μετεγγραφών, αλλά παρουσιάζεται αποφασισμένος να πετύχει. Θα έχει ως βοηθό του τον Γιώτη Εγκωμίτη.

Εν τω μεταξύ, ο Πλάμεν Κρατσιούνοφ θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τον Εθνικό. Μπορεί η διοίκηση του σωματείου να αναμένει την απάντησή του στην πρόταση που του έγινε για ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά αυτός προπονείται με τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και οι ενδείξεις αναφέρουν ότι θα συνεργαστεί ξανά με την πρώην του ομάδα. Είναι ο πέμπτος ποδοσφαιριστής που φεύγει από τον Εθνικό, αφού θυμίζουμε ότι αποχώρησαν επίσης οι Ζελάγια, Κατσιαράβα, Χατζηβασίλης και Μυτίδης. Απομένει σε εκκρεμότητα μόνο η περίπτωση του Αράμπαλ που και αυτός ψάχνεται για άλλη ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ