aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠεριμένει πως θα δει βελτίωση στην απόδοση

Περιμένει πως θα δει βελτίωση στην απόδοση

Νέο δυνατό φιλικό τεστ θα δώσει σήμερα ο Εθνικός που φιλοξενεί την Ανόρθωση στο Δασάκι (19:30).  Είναι το όγδοο φιλικό που θα δώσει η ομάδα και το προτελευταίο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στα προηγούμενα φιλικά  ο Εθνικός δέχθηκε έξι ήττες και κέρδισε ένα παιχνίδι, τον Ολυμπιακό στο Δασάκι με 1-0. Η ομάδα της Άχνας που γενικά προβλημάτισε με την όλη του παρουσία στα μέχρι τώρα φιλικά που έδωσε, προέρχεται από τη συντριβή με 0-4 από τη Δόξα και σήμερα κόντρα στην «Κυρία» θέλει καλή εμφάνιση για να τονωθεί ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας.

Ο Γιώτης Εγκωμίτης ενδέχεται να προβεί σε αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο φιλικό.  Σε άλλο ένα τεστ, όπως έγινε και στα προηγούμενα φιλικά, θα παίξει η βασική ομάδα που ετοιμάζει ο Εγκωμίτης για το πρωτάθλημα. Ο Αντρέι Ενέσκου που απουσίαζε στα δύο προηγούμενα φιλικά ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι διαθέσιμος. Ο Ρουμάνος μέσος θα πάρει θέση στη μεσαία γραμμή. Ο Εντουάρτο Πινσέλι ανέβασε ρυθμό, αλλά δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό.

Αυτό που προβληματίζει περισσότερο στο Δασάκι είναι πως αρκετοί ποδοσφαιριστές  οι οποίοι πήραν φανέλα βασικού από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας, παρατεταμένα δεν ανταποκρίνονται και δεν ικανοποιούν. Ο Εγκωμίτης θέλει να δει την ομάδα του να παρουσιάσει βελτίωση στα τελευταία φιλικά στο Δασάκι και γι’ αυτό προειδοποίησε τους ποδοσφαιριστές του να ανεβάσουν απόδοση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ