aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΠένθος στη Δερύνεια για τη μικρή Παναγιώτα

Πένθος στη Δερύνεια για τη μικρή Παναγιώτα

Σε ηλικία μόλις 11,5 ετών, η κόρη του παλαίμαχου τερματοφύλακα της Αναγέννησης Δερύνειας Μάριου Κυριάκου έφυγε απ’ την ζωή και βρίσκεται πλέον στη «γειτονιά των αγγέλων».

Η ανακοίνωση της διοίκησης της Δερύνειας

«Η μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης Δερύνειας εκφράζει την μεγάλη θλίψη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της μικρής Παναγιώτας Μ. Κυριάκου η οποία σε ηλικία μόλις 11 1/2 ετών ξεκίνησε το δικό της ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων.

Η μικρή Παναγιώτα κόρη του παλαίμαχου τερματοφύλακα και φίλου της ομάδας μας Μάριου Κυριάκου, μέχρι πρόσφατα ήταν στη κλειστή αίθουσα Αναγέννησης και με το χαμόγελο της εξυπηρετούσε τους φιλάθλους από το ταμείο εισόδου. Το τελευταίο αντίο σήμερα 14/12 στις 14:30 στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων. Αιωνία της η μνήμη».

Ανακοίνωση για το χαμό της μικρής Παναγιώτας, εξέδωσε και ο Εθνικός Άχνας: «Το Σωματείο μας εκφράζει τη θλίψη του για τον χαμό της μικρής Παναγιώτας Μ. Κυριάκου, κόρη του πρώην τερματοφύλακα της ομάδας μας Μαριου Κυριάκου. Όλοι εδώ στον Εθνικό εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μάριου και τους οικείους του. Το τελευταίο αντίο σήμερα 14/12 στις 2.30μμ στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων. Αιωνία της η μνήμη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ