aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠαρελθόν ο Ντε Αραούζο

Παρελθόν ο Ντε Αραούζο

Ο Σάμιουελ Ντε Αραούζο αποτελεί παρελθόν από τον Εθνικό. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ειδοποιήθηκε ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του επειδή δεν είναι στα πλάνα του Ντανίλο Ντόντσιτς για τη νέα σεζόν και ήδη ψάχνει για τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Παρελθόν αναμένεται ότι θα αποτελέσουν και οι επιθετικοί Μπαραμπάντζε και Ντε Πάουλα οι οποίοι κρίθηκε ότι δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα.

Από την ομάδα της Άχνας αποχώρησαν οι Μάριος Ηλία, Χάρης Κυριάκου και Κάρλες Κότο. Θα φύγουν και άλλοι ποδοσφαιριστές αφού ο Σέρβος τεχνικός σκοπεύει να «κτίσει» τον Εθνικό από την αρχή. Έδωσε μάλιστα τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θέλει να παραμείνουν στην ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού πληρώθηκαν το πριμ παραμονής που τους έταξε η διοίκηση και έφυγαν για διακοπές αφού χθες ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις. Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν θα γίνει και φέτος στην Κύπρο, λόγω οικονομικού.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ