aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠαρελθόν ο Εγκωμίτης πριν γίνει… παρών

Παρελθόν ο Εγκωμίτης πριν γίνει… παρών

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Μετά την αρνητική απάντηση του Γιώτη Εγκωμίτη, ο Εθνικός κινείται πλέον για την πρόσληψη άλλου προπονητή και σύντομα αναμένεται να παρθεί απόφαση. Η απάντηση του Εγκωμίτη έπεσε σαν κεραυνός στο Δασάκι αφού όλοι θεωρούσαν δεδομένο ότι ο Κύπριος τεχνικός θα ήταν το νέο αφεντικό στην αγωνιστική περίοδο 2017-18. Να σημειωθεί πως με τον Γιώτη είχαν συμφωνηθεί τα πάντα όσον αφορά στην προετοιμασία.

Με το άκουσμα της είδησης ότι ο Εθνικός βρίσκεται στο ψάξιμο για προπονητή προτάθηκαν αρκετοί, οι οποίοι αξιολογούνται και αναμένονται εξελίξεις. Όποιο προπονητή και να επιλέξει η διοίκηση, το σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορεί να κάνει αλλαγές στο ρόστερ. Το έμψυχο δυναμικό αποτελείται από ποδοσφαιριστές που ήταν στην ομάδα και την περσινή σεζόν,  αφού στον Εθνικό υπάρχει το εμπάργκο  μετεγγραφών. Οπότε ο νέος προπονητής είναι αναγκασμένος να δουλέψει με το υφιστάμενο ρόστερ, κάτι που αποτελεί πρόκληση. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 26 Ιουνίου με τα εργομετρικά τεστ. Με βάση τον προγραμματισμό που έγινε με τον Εγκωμίτη, το δεύτερο στάδιο θα γίνει και πάλι στη Βουλγαρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ