aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠάφος FC: «Διπλό» έξι μήνες μετά και στο... βάθος κορυφή!

Πάφος FC: «Διπλό» έξι μήνες μετά και στο… βάθος κορυφή!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Έξι μήνες μετά η Πάφος FC πανηγύρισε εκτός έδρας, βάζοντας φρένο στο νικηφόρο σερί του Εθνικού που κρατούσε για πέντε αγώνες. Με σκόρερ του Μπεριγκό (54’) και Τόρες (90’),η παφιακή ομάδα πέρασε από το Δασάκι. Ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της μακριά από την Πάφο. Η προηγούμενη ήταν επί του ΑΠΟΕΛ στις 18 Οκτωβρίου 2020. «Διπλό» που φέρει την ομάδα του Στιβ Κωνσταντινίδη σε απόσταση βολής από το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ στον Β’ όμιλο, έχοντας μάλιστα αγώνα λιγότερο. Όσο για τον Εθνικό, δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στις επιτυχίες. Δέχθηκε την ήττα από έναν ανώτερο αντίπαλο. Παραμένει στην 9η θέση της βαθμολογίας και μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα της Άχνας έχασε και τον Μάιντεβατς στο 38’, αφού αποχώρησε τραυματίας και οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τράβηγμα.

Η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν καλύτερη σχεδόν σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της, κάτι που έκανε νωρίς στο δεύτερο με τον Μπεριγκό, που έφθασε τα επτά γκολ. Ο Εθνικός ήθελε αλλά δεν μπορούσε. Δεν έβγαλε αντίδραση, με την Πάφος FC να κάνει καλή διαχείριση και στο τέλος ο Τόρες εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Μπογκατίνοφ και με κεφαλιά «σκότωσε» τις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων για βαθμολογικό κέρδος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ