aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠάει για απόκτηση τερματοφύλακα

Πάει για απόκτηση τερματοφύλακα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Μετά τον νέο σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακα Ζάνου Μυτίδη, ο Εθνικός ψάχνει για τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα αποτελέσει μαζί με τον διεθνή Σκοπιανό Μάρτιν Μπογκαντίνοφ το δίδυμο των πρώτων τερματοφυλάκων.

Στην ομάδα είναι και ο νεαρός Πολύκαρπος Αναστάση. Ο Μπογκαντίνοφ είναι ασφαλώς ο βασικός τερματοφύλακας και αυτός που θα αποκτηθεί ουσιαστικά θα καλύπτει μια ενδεχόμενη απουσία του.

Οι διεργασίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αναμένεται εντός των ημερών να προκύψει η σχετική ανακοίνωση από την ομάδα της Άχνας. Πάντως, ο Μυτίδης είναι πάρα πολύ απογοητευμένος μετά τον νέο σοβαρό τραυματισμό του. Μετά την περσινή περιπέτεια, όταν υπέστη ρήξη χιαστών κατά την προετοιμασία, ήλθε εκ νέου ο ίδιος τραυματισμός και στο ίδιο μάλιστα πόδι για να κρατήσει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εν τω μεταξύ, σύντομα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα με τους πέντε ξένους που θα παραμείνουν στην ομάδα. Στην προετοιμασία συμμετείχαν επτά ξένοι και αναφερόμαστε στους Ρώσους Κιπιάνι και Ντόβπνια, στους Γεωργιανούς Κατσιαράβα και Ιλουρίντζε και στους Βραζιλιάνους Αράμπαλ, Φράνκα και Τζιέφερσον.

Από εκεί και πέρα, ο Εθνικός έδωσε χθες νέο φιλικό παιχνίδι απέναντι στο Παραλίμνι, το οποίο ήταν και το τελευταίο του ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο. Κέρδισε εντός έδρας με 2-1, κάνοντας μάλιστα ανατροπή.

Η Ένωση προηγήθηκε στο 18ο λεπτό με τον Μοράες, στο 65ο λεπτό ήλθε η ισοφάριση με γκολ του Πινσέλι και στο 75ο λεπτό ο Στόιτσεφ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ντανίλο Ντόντσιτς έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα καθώς δοκίμασε ποδοσφαιριστές σε διάφορες θέσεις και ασφαλώς το σύστημα που θα επενδύσει περισσότερο στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε προχθεσινό φιλικό που διεξήχθηκε στο Δασάκι, ο Εθνικός κέρδισε με 2-0 τον Αχυρώνα. Τα γκολ πέτυχαν οι Ιλουρίντζε και Ηλία. Υπενθυμίζουμε πως στο ματς της πρεμιέρας η ομάδα της Άχνας αντιμετωπίζει την ΑΕΖ, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Δασάκι. Θα είναι, όμως, τυπικά φιλοξενούμενος καθώς η ομάδα της Λεμεσού έχει δηλώσει το στάδιο της Άχνας ως έδρα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ