aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Όποιος Λιάσος και είναι εκεί, θέλει βοήθεια»

«Όποιος Λιάσος και είναι εκεί, θέλει βοήθεια»

Παραδέχτηκε πως ήταν δύσκολη η εβδομάδα για την ομάδα του, ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Λιάσος Λουκά, μετά το ισόπαλο παιχνίδι με τον Εθνικό (0-0).

Αναλυτικά: «Ήταν ένα παιχνίδι με πολλή πίεση. Στο πρώτο ήταν ισορροπημένο. Δημιούργησαν και οι δυο κάποιες προϋποθέσεις. Ο Εθνικός κάπου πατούσε καλύτερα. Στο δεύτερο έκαναν μεγάλη προσπάθεια οι παίκτες. Διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο Εθνικός απλά προσπάθησε για να κρατήσει το 0-0. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Εθνικό και το Γιώργο. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας, μπράβο τους που παίζουν υπό πίεση. Έτσι θα πάνε τα παιχνίδια. Δε ξέρω πως θα τελειώσει η ιστορία μας, αλλά ποτέ δε θα γράψει πως τα παρατήσαμε. Ευχαριστώ και τους συνεργάτες μου, που ήταν δίπλα μου σε δύσκολες εβδομάδες. Έχουμε καλή ομάδα και έχει μέλλον. Να ξέρουν όλοι πως όποιος Λιάσος και είναι εκεί, θέλει βοήθεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ