aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΟι υπό δοκιμήν θα κρίνουν τις νέες προσθήκες

Οι υπό δοκιμήν θα κρίνουν τις νέες προσθήκες

TOY ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Μετά και την απόκτηση του 27χρονου Βούλγαρου αμυντικού Πλάμεν Κρατσούνοφ, ο Εθνικός Άχνας φρενάρει για λίγο τις μετεγγραφικές του κινήσεις, αφού πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα με τους υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές.

Οι Ρώσοι Κιπριάνι και Ντόβπνια, καθώς επίσης και ο Σέρβος Γκοΐκοβιτς έχουν υπογράψει προσύμφωνο με τους μπλε, το οποίο θα ενεργοποιηθεί εάν και εφόσον οι παίκτες ικανοποιήσουν τον προπονητή Ντανίλο Ντόντσιτς. Την ερχόμενη εβδομάδα ο Εθνικός Άχνας θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Δόξα και Καρμιώτισσα στο Δασάκι, τα οποία θα κρίνουν και το μέλλον των τριών προαναφερθέντων παικτών στην ομάδα.

Όσον αφορά στην προετοιμασία, οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα, ενώ σε λιγότερο από δύο εβδομάδες η ομάδα θα μεταβεί στη Βουλγαρία, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για ένα 10ήμερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ