aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε»

«Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε»

Ο Εθνικός θα βρεθεί στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ με στόχο το βαθμολογικό κέρδος, ώστε να πάρει μεγαλύτερη ώθηση ενόψει της συνέχειας. Η ομάδα της Άχνας, μετά τα τελευταία δύο θετικά αποτελέσματα απέναντι σε Αναγέννηση και Δόξα, πάει με ανεβασμένη την ψυχολογία στη Λευκωσία.

Η προϊστορία στα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ είναι αρνητική, αλλά «οι παραδόσεις είναι για να σπάνε», λένε στο Δασάκι. Ο Εθνικός έχει 5 βαθμούς, δεν νιώθει άνετα στη βαθμολογία και γι’ αυτό θα επιδιώξει το βαθμολογικό κέρδος σ’ ένα ματς που είναι το αουτσάιτερ. Είναι το δεύτερο παιχνίδι του Βάλντας Ιβανάουσκας στον πάγκο της ομάδας. Την προηγούμενη αγωνιστική ο Εθνικός έφερε ισοπαλία 0-0 με τη Δόξα στο Μακάρειο.

Ο προπονητής του Εθνικού δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Μπογκατίνοφ και στους τραυματίες Ενέσκου, Γκριγκαλάβα, Μπογκτάν. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πολωνός Πάτρικ Μπρότσιεκ, ο οποίος στο παιχνίδι με τη Δόξα ήταν ο κορυφαίος.

Στα άκρα της άμυνας θα είναι οι Κυπριανού, Ντόβπνια και στόπερ οι Στόιτσιεφ, Κρατσιούνοφ. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Αράμπαλ, Πινσέλι και Ζελάγια, στις πτέρυγες οι Κιπιάνι, Χατζηβασίλης και στην κορυφή της επίθεσης ο Κατσιαράβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ