aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΟι παίκτες «κλειδιά» του Εγκωμίτη

Οι παίκτες «κλειδιά» του Εγκωμίτη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην έως τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα ο Εθνικός Άχνας έχει καταφέρει να μαζέψει 11 βαθμούς σε επτά παιχνίδια. Συγκομιδή που κρίνεται απόλυτα ικανοποιητική και πιθανόν πέραν των προσδοκιών των «μπλε» όταν άρχιζαν τη φετινή σεζόν. Σε αυτή την πορεία ο Γιώτης Εγκωμίτης έχει στηριχθεί σε μία επτάδα ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι μόνιμα στις βασικές επιλογές του. Πρόκειται για τους Μπογκατίνοφ, Γκλομπάρτ και Μιγκελίτο, οι οποίοι δεν έχουν χάσει λεπτό μέχρι σήμερα.

Ακολουθούν από πολύ κοντά οι Κουντόμπιακ, Κοστόφσκι, Κονέ και Κυπριανού, οι οποίοι δεν έχουν το απόλυτο, όμως μετρούν αρκετά λεπτά συμμετοχής. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να είναι βασικοί και στο παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Κυριακή στο Μακάρειο. Ο κόουτς της αχνιώτικης ομάδας βγάζει ενδεκάδα σιγά-σιγά και μέσα από τις επόμενες δύο προπονήσεις θα καταλήξει στους εκλεκτούς.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στον Εθνικό, το κλίμα παρά την ήττα από την Ομόνοια είναι πολύ καλό στα αποδυτήρια και αυτό είναι κάτι που όλοι θέλουν να φανεί και στον αγωνιστικό χώρο του Μακαρείου. Ήδη η τεχνική ηγεσία των «μπλε» έχει καταστρώσει το πλάνο που θα κληθούν να ακολουθήσουν οι παίκτες, λαμβάνοντας υπόψη τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου, με τον Γιώτη Εγκωμίτη να θεωρεί πως αν όλα πάνε βάση σχεδίου η νίκη θα έρθει εύκολα ή δύσκολα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ