aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΟι μετεγγραφές και οι αγώνες για την σωτήρια

Οι μετεγγραφές και οι αγώνες για την σωτήρια

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο τιμ μάνατζερ του Εθνικού Άχνας, Τόμης Κουής.

Για την ήττα από τον Απόλλων: «Τα πράγματα ήταν, είναι και θα είναι δύσκολα μέχρι το τέλος. Αυτό το γνωρίζαμε, λόγω του εμπάργκο. Το χθεσινό παιχνίδι δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης, παίζαμε απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο με πολλές απουσίες. Το παιχνίδι με την Αλκή είναι κομβικής σημασίας και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να παλέψουν για τους τρεις βαθμούς».

Αν μπορεί η ομάδα να ανατρέψει τα δεδομένα: «Είμαστε σε δυσμενή θέση, αλλά με μια νίκη τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Υπάρχουν και άλλοι βατοί αγώνες και εκεί πρέπει να ποντάρουμε για να καταφέρουμε να σωθούμε. Είναι διαφορετικό το κάθε παιχνίδι, αλλά δείξαμε και απέναντι σε μεγάλες ομάδες ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, και γιατί όχι να έχουμε και βαθμολογικό όφελος. Θα πάρω το παράδειγμα του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ που έπαιξαν κόντρα σε μεγαθήρια. Γιατί όχι ο Εθνικός;»

Για την μετεγγραφική Ιανουαρίου: «Θα κάνουμε και τις τέσσερεις κινήσεις που δικαιούμαστε. Είμαστε αρκετά κοντά με ποδοσφαιριστές εν ενεργεία, το οποίο είναι πολύ σημαντικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ