aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΟι δικαιολογίες του Ντόντσιτς για την ήττα από την ΑΕΖ

Οι δικαιολογίες του Ντόντσιτς για την ήττα από την ΑΕΖ

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο προπονητής του Εθνικού Άχνας Ντανίλο Ντόντσιτς αναφέρεται στον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΖ και δικαιολογείται για την ήττα της ομάδας του με 1-3.

Αναλυτικά:

«Είμαι απογοητευμένος μετά το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος! Είχαμε αγωνιστικά προβλήματα (πέντε παίκτες δεν δικαιούνταν να παίξουν αφού άργησαν τα έγγραφά ρους, ένας παίκτης με στομαχικές διαταραχές την ημέρα του αγώνα) δεν είναι δικαιολογίες για τα τρία γκολ που δεχθήκαμε σε τρία σουτ στην εστία μας και το χειρότερο είναι ότι τα δύο τα δεχθήκαμε στο 85’ και το 89’.

Εδώ και καιρό, δεν μπόρεσαν πολλές ομάδες να μας σκοράρουν τρία γκολ, αλλά χθες απλά δεν ήταν η μέρα μας. Είχαμε κόρνερ, είχαμε περισσότερη κατοχή μπάλας, τελικές προσπάθειες, αλλά η κυριαρχία μας δεν μπόρεσε να μετουσιωθεί σε γκολ διότι δεν ήμασταν δημιουργικοί και αποτελεσματική αρκετά.

Ελπίζω να μάθουμε από αυτή την ήττα, να διορθώσουμε τα λάθη μας και την ερχόμενη εβδομάδα απέναντι στην ΑΕΚ, μια από τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο, να είμαστε πιο παραγωγικοί και να αρχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ