aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΟ πρώτος λόγος στον Πρότσιεκ

Ο πρώτος λόγος στον Πρότσιεκ

Το ερωτηματικό για τη θέση του τερματοφύλακα υπάρχει και αυτή την εβδομάδα στον Εθνικό, παρόλο που ο Πολωνός Πάτρικ Πρότσιεκ έχει προβάδισμα για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας στο αυριανό παιχνίδι με την Ανόρθωση αντί του Μάρτιν Μπογκαντίνοφ.

Ο Σκοπιανός αναμένει να μείνει για άλλο ένα παιχνίδι στον πάγκο. Ο Πολωνός τερματοφύλακας άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε, μετά την τιμωρία του Μπογκαντίνοφ και καθιερώθηκε κάτω από τα δοκάρια του Εθνικού.

Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια είναι βασικός αφού πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Αποκτήθηκε ως δεύτερος τερματοφύλακας, ωστόσο έδειξε πως είναι σε θέση να υπερασπιστεί την εστία του Εθνικού και ο Ιβανάουσκας τον εμπιστεύεται απόλυτα.

Ο Μπογκαντίνοφ πλήρωσε την απερίσκεπτη του ενέργεια στον αγώνα με τον Ερμή, που του έφερε και την τιμωρία. Ο Πρότσιεκ είχε καλές παρουσίες με αποτέλεσμα ο Σκοπιανός, αφού εξέτισε την τιμωρία του, να μείνει στον πάγκο χάνοντας και τη θέση του στην εθνική του ομάδα.

Πρόκειται για έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, που έδειξε τις δυνατότητες του και περιμένει εκ νέου την ευκαιρία του για να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια του Εθνικού.  

Στον αυριανό αγώνα με την Ανόρθωση, η ομάδα της Άχνας θα ψάξει τη νίκη. Βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογικά θέση και θα «χτυπήσει» το παιχνίδι με νύχια και δόντια. Ο Ιβανάουσκας δεν υπολογίζει λόγω τραυματισμού τους Ενέσκου και Γκαβρίλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ