aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΟ Πινσέλι κάνει αγώνα δρόμου

Ο Πινσέλι κάνει αγώνα δρόμου

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Κούρσα με τον χρόνο κάνει ο Πινσέλι για να είναι παρών στον αγώνα της Δευτέρας με τον Ερμή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος. Ο Ντόντσιτς υπολογίζει πολύ στην παρουσία του Πινσέλι στη μεσαία γραμμή και θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Μετά το χθεσινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο και πιάνουν δουλειά για τον αγώνα της Δευτέρας. Ο Ντανίλο Ντόντσιτς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του εναντίον της ΑΕΚ και αναμένεται ότι θα τα ψάλει στους παίκτες του.

Ο Σέρβος τεχνικός εκνευρίστηκε πολύ και με την αποβολή του Κατσιαράβα και τον Γεωργιανό τον περιμένει καμπάνα. Στη διάθεση του Ντόντσιτς για τον αγώνα με τον Ερμή είναι οι Ζελάγια, Κιπιάνι και Ντόβπνια που δεν είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν με την ΑΕΚ. Στον αγώνα με τους «φτεροπόδαρους», όλοι στο Δασάκι αισιοδοξούν πως ο Εθνικός θα παρουσιαστεί αλλαγμένος και θα επιστρέψει στις νίκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ