aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΟ Ντόντσιτς είπε «ναι»

Ο Ντόντσιτς είπε «ναι»

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Ντανίλο Ντόντσιτς θέλει να παραμείνει στον πάγκο του Εθνικού, αλλά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έγινε επαφή κατά την οποίαν η διοίκηση πληροφορήθηκε την πρόθεση του Σέρβου. Αυτός απάντησε θετικά και μένει να αποφασίσουν οι παράγοντες του συλλόγου αν θα πορευτούν μαζί του στην επόμενη σεζόν.

Πάντως, οι μπλε εκτίμησαν πολύ τη δουλειά που έκανε ο βοηθός προπονητής, Γιώτης Εγκωμίτης. Μετά το σύντομο πέρασμά του από την Ανόρθωση, επέστρεψε στο Δασάκι στην πιο δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος, μετά από επιθυμία του προέδρου Κίκη Φιλίππου. Με τις γνώσεις και την εμπειρία του βοήθησε την ομάδα να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία. Για αυτό και η προσφορά του εκτιμήθηκε.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση τήρησε την υπόσχεσή της και πλήρωσε το πριμ που έταξε στους παίκτες για τη σωτηρία της ομάδας. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Τρίτη, έπειτα οι ποδοσφαιριστές θα πάνε διακοπές και θα περιμένουν να μάθουν ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν από το ρόστερ.

Παρελθόν αποτελούν οι Μάριος Ηλία και Κάρλες Κότο, ενώ και ο Γιάννης Χατζηβασίλης αναμένεται να συνεχίσει σε άλλην ομάδα την καριέρα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ