aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΟ Ντόντσιτς έχει περισσότερες επιλογές

Ο Ντόντσιτς έχει περισσότερες επιλογές

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στον Εθνικό δηλώνουν αποφασισμένοι για θετικό αποτέλεσμα στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ. Ο Ντανίλο Ντόντσιτς κράτησε κλειστά τα χαρτιά του όλη την εβδομάδα σχετικά με το αρχικό σχήμα που προτίθεται να παρατάξει.

Θεωρείται όμως δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΖ. Ο Σέρβος τεχνικός υπολογίζει στους Ζελάγια, Κατσιαράβα, Γκαβρίλα σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας, οπότε ο Εθνικός πάει πολύ πιο ενισχυμένος όσον αφορά στις επιλογές στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στη Λεμεσό.

Ο Ντόντσιτς είπε στους παίκτες του να τα δώσουν όλα κόντρα στην ΑΕΛ και να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πάντως, ο Εθνικός παραδοσιακά βάζει δύσκολα στην επικείμενη αντίπαλό του μέσα στο Τσίρειο και το ίδιο θέλει να κάνει και φέτος.

Η ομάδα του Ντόντσιτς μετά την ήττα στην πρεμιέρα θέλει να γυρίσει σελίδα και να αποδείξει ότι το ματς με την ΑΕΖ  ήταν απλά μία άσχημη παρένθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ