aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΟ Μαρτίνικουκ... γέλασε τελευταίος (video)

Ο Μαρτίνικουκ… γέλασε τελευταίος (video)

Κρατούσε σφιχτά τους τρεις βαθμούς ο Εθνικός απέναντι στον Ερμή, όμως ο Μαρτίνιουκ «μίλησε» και πάλι στο τέλος για να δώσε βαθμό με το 1-1 στην ομάδα του. Οι μπλε ήταν η ομάδα που έδειχνε να θέλει περισσότερο να επιτεθεί, κρατούσε την μπάλα και πλαγιοκοπούσε για να απειλήσει τον Στυλιανού. Όμως, δεν έφτιαξε τις πολλές φάσεις που θα περίμενε κανείς, κυρίως γιατί οι του Ερμή έβρισκαν τρόπο να κόβουν τις μπαλιές.

Στη μια φορά που έγινε λάθος, ο Κατσιαράβα βρήκε τη φάση του πρώτου μέρους στο 15’, αλλά σε τετ α τετ δε νίκησε το Στυλιανού. Από πλευράς του, ο Ερμής έψαξε αντεπιθέσεις και απείλησε. Καλύτερη στιγμή το σουτ του Γκραντίν στο 43’. Η εικόνα στο δεύτερο μέρος ήταν ίδια, με τον Εθνικό να βρίσκει την καλή φάση με την αλλαγή του Ιβανάουσκας, Ιλουρίντζε, στο 49’ αλλά ο Στυλιανού ήταν κι αυτή τη φορά νικητής.  Όσο κυλούσαν τα λεπτά ο Ερμής γινόταν και καλύτερος μιας και έπαιζε χωρίς άγχος.

Παρόλα αυτά, ήταν ο Εθνικός που σκόραρε σε μια ανύποπτη φάση που έφερε κόρνερ στο 77’ και με κεφαλιά του Κυπριανού ήρθε το γκολ. Ακολούθησε προσπάθεια του Ερμή να ισοφαρίσει και του Εθνικού να κρατήσει. Όλα έδειχναν πως θα το έπαιρναν οι γηπεδούχοι αλλά ένα φάουλ του Μαρτίνιουκ στις καθυστερήσεις χάρισε στον Ερμή τον βαθμό της ισοπαλίας.

1′ Έναρξη αγώνα.

2′ Το σουτ του Φιλίποφ πέρασε έξω.

15′ Ο Στυλιανού απέκρουσε το πλασέ του Κατσαράβα.

43′ Το σουτ του Γκραντίν πέρασε έξω.

45′ Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

46′ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

49′ Ο Στυλιανού απέκρουσε το πλασέ του Ιλουρίντζε.

69′ Ο Μπογκατίνογ μάζεψε το σουτ του Λίλλη.

77′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ! Σκόρερ ο Κυπριανού με κεφαλιά.

90’+1 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΜΗ! Σκόρερ ο Μαρτίνιουκ.

90’+4 Τέλος του αγώνα. Εθνικός Άχνας – Ερμής 1-1.

Εθνικός Άχνας (Βάλντας Ιβανάουσκας): Μπογκατίνοφ, Φιλίποφ, Κρατσούνοφ, Ντόβνια, Ενέσκου, Αράμπαλ (64′ Τσικάρσκι), Αρέστη, Ζελάγια, Κυπριανού, Κιπιάνι (44′ Ιλουρίντζε), Κατσαράβα.

Ερμής (Κάρλος Κορμπεράν): Στυλιανού, Ψάλτης, Αρτάμπε, Χριστοφή, Αντωνίου, Κυπριανού, Ντε Μέλο, Μαρτίνιουκ, Γκραντίν (90’+3 Μπενγκά), Λίλλης (87′ Ανδρέου), Μασίνουα.

Σκόρερ: 77′ Κυπριανού / 90’+1 Μαρτίνιουκ.

Κίτρινες: Ιλουρίτζε / Ψάλτης, Μαρτίνιουκ

Κόκκινες: -.

Γήπεδο: Δασάκι.

Διαιτητής: Ορθοδόξου Ανδρέας.

Α’ Βοηθός: Χρίστου Αριστείδης.

Β’ Βοηθός: Δημητριάδης Μάριος.

4ος: Νικολαϊδης Χρίστος.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Τσαγγάρης Μάριος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ