aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΟ Κιπιάνι και οι άλλοι…

Ο Κιπιάνι και οι άλλοι…

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στον Εθνικό βρίσκονται σε αναμονή της απάντησης (και) του Νικολάι Κιπιάνι. Στο Ρώσο εξτρέμ έγινε πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του για άλλη μια σεζόν. Ο Κιπιάνι αποτέλεσε βασικό στέλεχος του Εθνικού τη λήξασα σεζόν και στο Δασάκι επιθυμούν παραμονή του στην ομάδα τους.

Έδειξε ότι είναι ποδοσφαιριστής με καλά στοιχεία, που μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα στη συνέχεια. Ο Ρώσος επιθετικός, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι μαζί με ακόμη έναν Ρώσο ποδοσφαιριστή, τον κεντρικό αμυντικό Ντόβπνια, πέτυχε 6 γκολ στο πρωτάθλημα.

Στον Εθνικό, εκτός από την περίπτωση Κιπιάνι, υπάρχουν και άλλα ανοικτά θέματα όπως είναι αυτά των Κατσιαράβα, Αράμπαλ και Γκρατσιούνοφ. Για τον Κατσιαράβα η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι, εάν δεν βρει ομάδα για το εξωτερικό, τότε θα συνεχίσει στην ομάδα της Άχνας. Στους Αράμπαλ και Γκρατσιούνοφ έγινε πρόταση για ανανέωση και σύντομα θα απαντήσουν.

Σύντομα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του προπονητή. Το όνομα του Γιώτη Εγκωμίτη είναι αυτό που «παίζει» δυνατά. Με τον Γιώτη Εγκωμίτη στον πάγκο του, ο Εθνικός έκλεισε νικηφόρα τη σεζόν, κερδίζοντας τον Ερμή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (4-3).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ