aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Ο καταλληλότερος»

«Ο καταλληλότερος»

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στον Εθνικό προσανατολίζονται στην πρόσληψη Κύπριου προπονητή, χωρίς όμως να αποκλείεται βέβαια οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, από τη στιγμή που δεν έχει ληφθεί η τελική απόφαση για τον αντικαταστάτη του Βάλντας Ιβανάουσκας.

Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Τόμης Κουής, που ρωτήθηκε για το θέμα προπονητή, τόνισε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει προτίμηση για Κύπριο προπονητή. Όμως θα πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος. Αυτός που έχει τις ικανότητες να αναλάβει την ομάδα σε αυτό το μεταβατικό στάδιο». Όσον αφορά στην αρνητική απάντηση που έδωσε προσφάτως ο Γιώτης Εγκωμίτης, ο τιμ μάνατζερ της ομάδας δήλωσε: «Για προσωπικούς λόγους απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε. Δήλωσε αδυναμία ν’ αναλάβει, όπως μας ανέφερε, για το καλό της ομάδας».

Για το εάν ο Εγκωμίτης θα είναι στο νέο προπονητικό τιμ, επισήμανε ο Κουής: «Εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα όμως βοηθός προπονητής, όπως ήταν και την ποδοσφαιρική περίοδο που ολοκληρώθηκε. Θα δούμε, όμως. Είναι θέμα της διοίκησης αλλά ασφαλώς και του προπονητή που θα έρθει στην ομάδα μας».

Όσον αφορά στις εκκρεμότητες που υπάρχουν με Κατσιαράβα, Κιπιάνι, Αράμπαλ και Κρατσιούνοφ, ο Κουής απάντησε ως ακολούθως: «Ο Κατσιαράβα έχει δικαίωμα να φύγει σε ομάδα του εξωτερικού. Εμείς θέλουμε με χίλια να τον κρατήσουμε αφού αποχώρησε ο Ζελάγια. Έχουμε και το εμπάργκο μετεγγραφών, οπότε δεν μπορούμε να φέρουμε άλλον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα καλύψει επάξια το κενό του. Ο Κιπιάνι συμφώνησε και τον περιμένουμε να έρθει στην Κύπρο για να πέσουν και επισήμως οι υπογραφές. Για τους Κρατσιούνοφ και Αράμπαλ τους δόθηκε προθεσμία. Οπότε αναμένουμε σύντομα την απάντησή τους. Η προθεσμία για την απάντηση τους εκπνέει μέσα στις επόμενες μέρες. Θα πρέπει να γνωρίζουμε την απάντησή τους το συντομότερο ώστε να δράσουμε αναλόγως».

Εν τω μεταξύ, ο Ζάνος Μυτίδης αποχώρησε από τον Εθνικό και πήγε στο ΘΟΪ Λακατάμιας. Ο Μυτίδης είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής που αποχώρησε από την ομάδα μετά τους Ζελάγια και Χατζηβασίλη. Για τη νέα σεζόν ο Εθνικός θα έχει δύο τερματοφύλακες που θα δίνουν μάχη ώστε να κερδίσουν τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Πρόκειται για τον Σκοπιανό Μάρτιν Μπογκαντίνοφ και τον Πολωνό Πάτρικ Πρότσιεκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ