aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΟ Ιβανάουσκας κρατά χαμηλούς τόνους

Ο Ιβανάουσκας κρατά χαμηλούς τόνους

Ο Εθνικός Άχνας παρουσιάστηκε συνεπής στο σημαντικό ραντεβού του με τον Άρη στο Δασάκι και επιβραβεύτηκε με ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που του επιτρέπει να απομακρυνθεί κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Ήταν η τέταρτη εντός έδρας νίκη για τους μπλε που στο «σπίτι» τους παρουσιάζονται ιδιαίτερα δυνατοί.

Δικαιολογημένα λοιπόν ο Βάλτας Ιβανάουσκας έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, όμως έσπευσε να χαμηλώσει τους τόνους ενόψει του εξίσου σημαντικού και δύσκολου αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΖ. Στα θετικά της προχθεσινής αναμέτρησης καταγράφεται το γεγονός ότι ότι ο Νίκα Κατσιαράβα είδε και πάλι δίχτυα οδηγώντας τον Εθνικό Άχνας στην επιτυχία, ενώ ο άλλος επιθετικός της ομάδας, ο Εμίλιο Ζελάγια, στάθηκε άτυχος, αφού έχασε ευκαιρίες ενώ είχε και δοκάρι.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Μπρούνο Αράμπαλ δέχθηκε άλλη μία κίτρινη, έφθασε στις οκτώ και χάνει το επόμενο παιχνίδι του Εθνικού Άχνας κόντρα στην ομάδα του Ζακακίου, ενώ θα απουσιάσουν και οι τραυματίες Ντόβπνια και Μπογκτάν. Επιστρέφει ο Στόιτσιεφ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ