aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Ο Εθνικός δεν λυγίζει ούτε από βόμβες»

«Ο Εθνικός δεν λυγίζει ούτε από βόμβες»

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο έφορος ποδοσφαίρου του Εθνικού, Κώστας Σάντης, μίλησε στο «Goal» με αφορμή την εξασφάλιση της παραμονής στην Α’ Κατηγορία. «Βρεθήκαμε εναντίον όλων, αλλά τα καταφέραμε. Όλοι μας ήθελαν στη Β’ Κατηγορία, αλλά τους διαψεύσαμε.  Ήμασταν μόνοι και τα καταφέραμε.

Δυστυχώς κάποιοι έχουν περάσει το μήνυμα ότι ο Εθνικός είναι η ομάδα με τις περισσότερες βοήθειες και αυτό το πληρώνουμε. Αποδείξαμε όμως πανάξια ότι ο Εθνικός δεν λυγίζει, ούτε από βόμβες ούτε από απειλές. Δείξαμε χαρακτήρα και δίκαια πέρα για πέρα μείναμε στην Α’ Κατηγορία. Κάποιοι βιάστηκαν να μας ξεγράψουν, αλλά η ομάδα μας έδωσε απαντήσεις στο γήπεδο και δικαιώθηκε».

Ο Σάντης αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα του σωματείου: «Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Γιατί κάναμε πολλά για να φτάσουμε εκεί που φθάσαμε. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σωστά για να μην μπλέξει ξανά η ομάδα μας σε τέτοιες περιπέτειες. Να γυρίσουμε σελίδα και να κοιτάξουμε μπροστά». Από εκεί και πέρα, στο ακουστικό περιμένουν αρκετοί παίκτες του Εθνικού για να μάθουν αν θα παραμείνουν στις τάξεις του ή αν θα αρχίσουν το ψάξιμο για να βρουν άλλη ομάδα.

Υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που έληξε το συμβόλαιό τους. Για την ώρα, όμως, οι παράγοντες του προσφυγικού σωματείου απολαμβάνουν τη σωτηρία της ομάδας και δεν βιάζονται για αποφάσεις. Ερωτηματικό πάντως αποτελεί και η παραμονή του προπονητή Ντανίλο Ντόντσιτς, αν και στα τελευταία παιχνίδια κέρδισε πόντους μετά την επίτευξη της σωτηρίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ